Europa-Tour

Oplev Gregorian Grace og deres Arte Chorale Tour i Tyskland, Danmark og Holland.

I 2022 optræder kunstnerensemblet ikke kun i Tyskland, men også i Danmark og Holland. På over 100 spillesteder har du således mulighed for at blive fortryllet af skøn sang og musik.  Du kan købe billetter til alle datoer via vores websteder og billetpartnere i det pågældende land.


Sct Mikkels Kirke Dänemark

Gregorian Grace i Danmark
I 2022 kan publikum opleve Gregoriansk Grace, der optræde i nogle af Danmarks smukkeste kirker.

Alle oplysninger, datoer og billetter til Gregorian Grace-koncerterne i Danmark er tilgængelige på vores danske hjemmeside eller direkte hos vores partner Ticketmaster Danmark.

Nieuwe Kerke Delft

Gregorian Grace i Nederlandene
Gregorian Grace optræder på i alt 26 spillesteder i forbindelse med korets Arte Chorale Tour i Holland. Alle større byer i landet kan tilbyde koncertterminer: Haag, Amsterdam, Utrecht, Eindhoven, Hilversum og mange flere.


Turnéen starter den 21. maj 2022 i Nieuwe Kerk i Delft, og den sidste koncert finder sted den 19. juni 2022 i Venlo i St Martinus Basiliek.


Alle oplysninger, datoer og billetter til Gregorian Grace-koncerterne i Holland er tilgængelige på vores hollandske hjemmeside eller direkte hos vores partner Ticketmaster Nederlandene.

Passionskirche Berlin

Gregorian Grace i Tyskland
Med 75 koncerter besøger Gregorian Grace på sin Arte Chorale Tour de fleste spillesteder i Tyskland - fra nord til syd og fra øst til vest. 


Fra turneens start til den afsluttende koncert vil ensemblet byde sine gæster på flere måneder med stærke stemmer i hele Tyskland.

Billetter til alle terminer i Tyskland kan købes online direkte via vores hjemmeside eller hos vores billetpartner på siden.


Du kan finde alle terminer under "Billetter".


Header-billede: © Marcin Dambrowski
Passionskirche Berlin: © David Marschalsky
Nieuwe Kerk Delft: © Jan Butijen
Sct Mikkels Kirke Slagelse: © Kell Christensen