Musikere

Ensemblet Gregorian Grace

Med meget ynde, nærmest ærbødigt, fejrer det mesterlige ensemble, bestående af 9 medlemmer, den gregorianske sang - en kristen sangtradition, der er blevet overleveret siden antikken. Koret, der er klædt i enkle munkekåber, består af kendte korsangere og musikere med mange års koncerterfaring.


Mød kunstnerne bag Gregorian Grace

Fotos fra vores koncertprøver

Publikum forføres af vidunderlige klange og stemmer som, med mystiske og spirituelle undertoner, virker følelsesmæssigt overvældende. Repertoiret består af traditionel enstemmig kirkesang på latin, som for eksempel Ave Maris Stella, Dies Irae, Veni Sancte Spiritus og Miriam Matrem Virginem.

Derudover fremføres gregoriansk fortolkede verdenshits fra vores tid, såsom Leonard Cohens Hallelujah, Knockin’ on Heaven’s Door af Bob Dylan, Sound of Silence af Simon & Garfunkel og Tears in Heaven  af Eric Clapton. Et par rent instrumentale stykker runder det spændende og afvekslende koncertprogram af.

Gregoriansk bøn foran det imponerende alter i Mariakirken i Torun
Antikke bænke

Det sakrale kirkerum danner en flot ramme om koncerten og understøtter malerisk de smukke og stemningsfulde musikstykker, der er arrangeret af komponisten Jedrzej Rochecki.

Koret Gregorian Grace byder på deres Europa-turne 2022 med Arte Chorale på en enestående og følelsesmæssig intensiv koroplevelse. Kom med på en gregoriansk tidsrejse fra antikken til nutiden og oplev en uforglemmelig aften.


Lad dig fortrylle af de smukke og hjertegribende klange. 

 

Varighed: ca. 120 minutter inkl. 15 minutters pause


Header-billede og Fotos: © Lukas Pietrzak
Galleri-fotos: © Lukas Pietrzak und Philipp Neumann-Wolff